Butlletí de notícies

Subscriu-t’hi i rebràs informació sobre el què fem.

SUBSCRIU-T’HI

×
Duo Milà, Míriam Paretas i Darío Barroso.
Duo Milà, Míriam Paretas i Darío Barroso.
Comparteix

Duo Milà

Míriam Paretas i Darío Barroso, guitarres

Divendres 15 d'agost | 18:00 h
Finalitzat
2014

Programa

F. Sor, Souvenir de Rússia / C. Debussy: «Clair de lune» de la Suite Bergamasque / J. S. Bach: Concert núm. 3 en re menor, BWV 974 / A. Piazzolla: «Tango núm. 2» de Tango suite / Lo que vendrá

Presentació

El Duo Milà, format per els guitarristes Míriam Paretas i Darío Barroso es crea a Barcelona l’any 2012 fruit d’un treball intens que va portar a guanyar el Premi Extraordinari de Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu el 2013.   Han ofert concerts a l’Auditori del Conservatori del Liceu, a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i al Teatre El Jardí (Figueres), entre d’altres.

Biografies

MÍRIAM PARETAS, DARÍO BARROSO

MÍRIAM PARETASguitarra

Nascuda a Barcelona, ha estudiat guitarra al Conservatori del Liceu amb Sergi Vicente i Guillem Pérez-Quer. Ha rebut consell de guitarristes com Álvaro Pierri, Pablo Márquez, Carles Trepat, Fernando Rodríguez, Àlex Garrobé, Leo Brouwer, Rodrigo Nefthalí, Pablo di Giusto, Eleftheria Kotzia i Antigoni Goni, entre d’altres.

Ha format part de l’Orquestra de Guitarres de Barcelona (2007-2009), amb la qual ha fet concerts al Teatre Poliorama de Barcelona, al Festival Rencontres Musicales de Mediterranée de Còrsega, a la Muestra Musical de Plectro Ciudad de Valladolid i al Festival de Guitarra i Altres Acords a L’Auditori de Barcelona amb Leo Brouwer com a director.

Com a solista ha protagonitzat el concert inaugural del Curs Internacional de Música Principat d’Andorra (2010) i el concert de cloenda de 2011, ha tocat al Cicle de Concerts de l’Associació d’Amics i Deixebles de Joan Massià i Maria Carbonell a l’Ateneu Barcelonès i amb l’orquestra barroca The Ripieno Concert.

Compagina la seva activitat com a solista amb la participació en diverses formacions de cambra. Actualment realitza estudis de perfeccionament al Conservatori Superior de Música del Liceu, on el 2013 va obtenir el Premi Extraordinàri de Música de Cambra, i alhora desenvolupa tasques docents.

 

DARÍO BARROSO MIRANDA, guitarra

Nascut a Tarragona, ha estudiat guitarra al Conservatori de Música de Tarragona amb Joana Albiol i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona amb Guillem Pérez-Quer. Ha rebut consells de Carles Trepat, Àlex Garrobé, Zoran Dukic, Margarita Escarpa, Miguel Trápaga, Gerardo Arriaga i Marco Tamayo, entre d’altres.

Ha estat premiat a diferents concursos, entre els quals cal destacar el 2013 el segon premi, premi del públic i premi al millor guitarrista català del 10è Certamen Llobet de Barcelona, segon premi al Concurso de Guitarra J. C. de Arriaga de Bilbao i segon premi al Certamen Daniel Fortea Benlloch.

Realitza una tasca concertística activa com a solista i la compagina amb música de cambra, àmbit en el qual treballa amb diferents formacions com el duo amb la guitarrista Míriam Paretas que ha obtingut el Premi Extraordinari de música de cambra del Conservatori del Liceu.

Ha format part de l’orquestra de guitarres Eclecticordia, que dirigeix Danielle Kassner, i ha col·laborat amb la Jove Orquestra Simfònica de Castelló. Ha actuat com a solista amb l'orquestra de Joventuts Musicals de Castelló i la banda del Conservatori Professional de Música de la Diputació de Tarragona.

Diputació de Girona
Diputació de Girona
Generalitat de Catalunya
Generalitat de Catalunya
INAEM 2019
INAEM 2019
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Estartit
Estartit
Fundació Banc Sabadell
Fundació Banc Sabadell
AC/E
AC/E
Patronat Turisme
Patronat Turisme
Cultura i identitat
Cultura i identitat
illenc
illenc
SteinWay&Sons
SteinWay&Sons
Jorquera Pianos
Jorquera Pianos
Club Nàutic Estartit
Club Nàutic Estartit
aie
aie
urbaser
urbaser
Gisela Graham
Gisela Graham