Tot un any per celebrar el 40è Festival de Torroella de Montgrí 


Torroella de Montgrí, 22 de maig

Estimats amics,

Des d'aquell primer somni de fer un gran festival, quan a l'estiu de 1981 va començar aquesta aventura, la història del Festival de Torroella de Montgrí està plena de somnis que hem anat fent a poc a poc realitat. El desig d'aquest 2020 era celebrar la 40a edició del Festival amb una programació esplèndida. La pandèmia de la COVID-19 ha trastocat el plantejament de celebració, però no volem renunciar-hi. Per aquest motiu, l'estiu de festa musical que havíem previst per a aquest 2020, entre el 23 de juliol i el 21 d'agost, es transforma en tot un any de celebració del 40è Festival de Torroella de Montgrí, que començarà el 23 de juliol de 2020 i acabarà a finals d'agost de 2021.

El tret de sortida del 40è Festival de Torroella de Montgrí serà el 23 de juliol de 2020, coincidint amb el mateix dia que el 1981 es va celebrar el primer concert de la primera edició del Festival. Serà l'inici de tot un any d'actes que han de culminar l'estiu de 2021 amb la reprogramació de part de la programació musical que havíem preparat per a aquest estiu i que no podrem fer a causa de les restriccions imposades com a conseqüència de la pandèmia. Actes que anirem adaptant a les directrius sanitàries que a cada moment dictin les autoritats, a fi de garantir les condicions de seguretat sanitàries dels artistes, del públic -en el cas que es puguin arribar a celebrar concerts amb públic aquest estiu- i de tot l'equip que fa possible el Festival.

Ja hem començat a treballar en un documental sobre la història i la trajectòria del Festival de Torroella que s'emetrà a través de TV3 y La 2 i s'estudia celebrar, a finals de juliol, un concert sense públic a l'auditori Espai Ter amb la col·laboració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la RTVE a Catalunya, que l'emetrien en directe per ràdio i televisió. També treballem en una exposició commemorativa dels 40 anys del Festival i la celebració d'un cicle de conferències que s'emetrien en streaming a través dels nostre canals digitals. Els detalls dels actes previstos per a aquest estiu es faran públics pròximament.  

Volem expressar-vos el nostre sincer agraïment a tots els que han treballat en la preparació de la programació del Festival de 2020, ara ajornada fins al 2021, i en la transformació de la 40a edició en tot un any de celebracions que ens permetran seguir en contacte amb el públic. Així mateix, volem agrair a les administracions públiques i als patrocinadors el seu suport i comprensió i a tot el nostre estimat públic, la seva fidelitat.

Amb la il·lusió de sempre, treballem per adaptar la programació a les noves circumstàncies imposades i per mantenir viu l'esperit del Festival de Torroella de Montgrí que aquest any, malgrat les dificultats imposades per la pandèmia de la COVID-19, vol celebra el seu 40è aniversari.  

Esperem poder-vos veure com més aviat millor. Aquests són temps difícils, però amb l'ajuda de la música ens en sortirem!

Cuideu-vos molt.

×

Bateig Musical

I si ho proves?

Sabem que mai no has estat en un concert de música clàssica, que probablement penses que aquest tipus de música no va amb tu i que, a més, no formes part d'aquest grup de fans de la música culta... però malgrat tot això, volem convidar-te a un concert del Festival de Torroella de Montgrí.

Gràcies a tal iniciativa, un grup de persones anirà per primera vegada a un concert de música clàssica els dies 11, 13, 14, 18 i 22 d'agost. En acabar, ens agradarà que ens expliquin la seva experiència.

Si tu també vols participar en aquesta nova iniciativa i gaudir per primera vegada d'un concert de música clàssica, inscriu-te en aquest formulari:

Inscripció en línia al meu bateig musical

Jove. Tinc entre 18 i 29 anys (6 places disponibles per concert)
Sènior. Tinc entre 30 i 55 anys (6 places disponibles per concert)Dono el meu consentiment per al tractament de les seves dades. El Festival de Torroella de Montgrí a aquest efecte, ha establert una política de privacitat on un podrà conèixer la finalitat que es donaran a les dades subministrades mitjançant el present formulari, així com els drets que l'assisteixen.
Per aquest mitjà, la persona que accepta aquest acord autoritza expressament a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ, amb C.I.F. G-17099334  i domicili a Torroella de Montgrí (Girona), carrer Onze de setembre, 2, CP 17257, a l'obtenció, tractament, ús explotació de la imatge de la seva persona durant la seva participació en les activitat dutes a terme durant els esdeveniments organitzats pel Festival de Torroella de Montgrí, podent incloure-les o utilitzar-les en qualsevol suport digital o analògic.

Així mateix, la persona que accepta aquest acord autoritza el tractament de les seves dades personals respecte de les finalitats indicades i d'acord amb el que estableix la Llei de Protecció de dades. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació dirigint-se per escrit amb còpia del seu DNI al CESSIONARI a l'adreça anteriorment indicada.

NOTA:
El #bateigmusical ha estat creat per a aquells que mai no han anat mai a un concert de música clàssica.
Quan facis la inscripció assegura't que tries grup d'edat adequat.
Més informació a: +34 972 760 605  | info@festivaldetorroella.cat.
Aquesta és una inciativa adaptada del programa #conversanDO de la Quincena Musical.

Bona sort!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR