Festival 2020

 

La 40a edició del Festival de Torroella
se celebrarà del 31 de juliol al 21 d'agost del 2020

 

×

Bateig Musical

I si ho proves?

Sabem que mai no has estat en un concert de música clàssica, que probablement penses que aquest tipus de música no va amb tu i que, a més, no formes part d'aquest grup de fans de la música culta... però malgrat tot això, volem convidar-te a un concert del Festival de Torroella de Montgrí.

Gràcies a tal iniciativa, un grup de persones anirà per primera vegada a un concert de música clàssica els dies 11, 13, 14, 18 i 22 d'agost. En acabar, ens agradarà que ens expliquin la seva experiència.

Si tu també vols participar en aquesta nova iniciativa i gaudir per primera vegada d'un concert de música clàssica, inscriu-te en aquest formulari:

Inscripció en línia al meu bateig musical

Jove. Tinc entre 18 i 29 anys (6 places disponibles per concert)
Sènior. Tinc entre 30 i 55 anys (6 places disponibles per concert)Dono el meu consentiment per al tractament de les seves dades. El Festival de Torroella de Montgrí a aquest efecte, ha establert una política de privacitat on un podrà conèixer la finalitat que es donaran a les dades subministrades mitjançant el present formulari, així com els drets que l'assisteixen.
Per aquest mitjà, la persona que accepta aquest acord autoritza expressament a JOVENTUTS MUSICALS DE TORROELLA DE MONTGRÍ, amb C.I.F. G-17099334  i domicili a Torroella de Montgrí (Girona), carrer Onze de setembre, 2, CP 17257, a l'obtenció, tractament, ús explotació de la imatge de la seva persona durant la seva participació en les activitat dutes a terme durant els esdeveniments organitzats pel Festival de Torroella de Montgrí, podent incloure-les o utilitzar-les en qualsevol suport digital o analògic.

Així mateix, la persona que accepta aquest acord autoritza el tractament de les seves dades personals respecte de les finalitats indicades i d'acord amb el que estableix la Llei de Protecció de dades. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació dirigint-se per escrit amb còpia del seu DNI al CESSIONARI a l'adreça anteriorment indicada.

NOTA:
El #bateigmusical ha estat creat per a aquells que mai no han anat mai a un concert de música clàssica.
Quan facis la inscripció assegura't que tries grup d'edat adequat.
Més informació a: +34 972 760 605  | info@festivaldetorroella.cat.
Aquesta és una inciativa adaptada del programa #conversanDO de la Quincena Musical.

Bona sort!

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR