Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei, en navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info x

L'Escola

El valor de l'educació 

L'Escola Municipal de Música Torroella de Montgrí (EMMT) és un servei públic compromès amb el seu entorn. Un espai creatiu, d'intercanvi, trobada, reflexió, exploració, transmissió i construcció de vivències, experiències i coneixement pràctic per a tothom que estigui interessat en la música, ja sigui per introduir-se en aquest món o per formar-se com a professional. 

Des de l’EMMT es promouen activitats com ara audicions mensuals, intercanvis amb altres escoles, estades musicals, concerts, conferències, classes magistrals amb artistes convidats i l'assistència a concerts externs. El disseny dels continguts i de l'estructura formativa de l'EMMT permet la comunicació i la interacció en el si de diferents contextos culturals, socials i històrics del municipi. 

Conscients que la cultura i les arts són components bàsics d'una educació integral que permet a l'individu desenvolupar-se plenament, un dels nostres objectius principals és garantir el compliment del dret humà a l'educació i la participació en la cultura. Tenim com a objectiu garantir a infants, joves i adults aquest dret al llarg de la vida i a gaudir d'oportunitats per a un desenvolupament ple i harmoniós, i la seva participació en la vida artística i cultural del municipi. Tota una declaració fonamentada amb el compromís.

Maga Duna, desembre 2013

Ubicació de l'EMMT: Convent Sant Agustí  c. Onze de Setembre, 2 | 17257 Torroella de Montgrí Tel. (00)34 972 760605

Convent Sant Agustí: c. Onze de Setembre, 2 | 17257 Torroella de Montgrí | Tel. 34 972 76 06 05 | escolademusica@jmtorroella.cat