Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei, en navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info x

La Xarxa de Músiques

La Xarxa de Músiques a Catalunya va néixer amb voluntat descentralitzadora i com a plataforma de promoció dels joves intèrprets de música l'abril del 1995 i a l'actualitat ja ha realitzat prop de 3.000 concerts. 

El seu objectiu és coordinar i programar de forma conjunta gires de concerts per les diferents associacions locals de JM a Catalunya, en col·laboració amb aquestes entitats locals i els seus respectius ajuntaments i equipaments culturals, possibilitant així una major racionalització de recursos i una major visibilitat col·lectiva.

El Cicle de Concerts que cada any oferim molt especialment als socis i sòcies de Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí ofereix algunes novetats respecte les darreres temporades. Si bé la música clàssica segueix essent l’eix vertebrador de la programació hi hem introduït alguns concerts de gèneres musicals diferents com el jazz, la música tradicional i d’arrel, i un concert familiar. També els espais on es fan els concerts s’ha ampliat doncs a més de l’habitual del Cine Petit s’hi han afegit l’Auditori Espai Ter, la Fundació Mascort, el Palau Solterra i El Recer.

La venda de les entrades es realitzarà 30 minuts abans de cada concert en el mateix lloc on es realitzarà el concert. Preu Socis: Gratuït |  Preu No Socis: 10 €.

La Xarxa de Músiques compta amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.