Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei, en navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info x

NANAE KUBO

Nanae Kubo
© David Molero
Dimecres 27 de juliol Concert acabat

Presentada per la Hochschule für Musik Freiburg i el Goethe Institut 

Fringe
Gratuït

Programa

Nicolaus A. Huber: Clash Music / Jacob Druckman: Reflection on the nature of waters / Iannis Xenakis: Rebonds B / Maki Ishii: Hiten-Seid?

 

Presentació

El segle XX ha donat a la percussió el protagonisme que la música li havia negat fins aleshores. No va ser fins a 1920 que es va escriure la primera obra per a percussió i, a poc a poc, aquesta disciplina musical ha guanyat reconeixement mundial. La percussionista japonesa Nanae Kubo explora, en els dos concerts que oferirà al Fringe Festival Torroella de Montgrí l'amplíssim ventall de possibilitats de la percussió contemporània.

Biografies

NANAE KUBO, percussió

Nanae Kubo va néixer a Shiga, el Japó. Des de 2008 fins a 2012 va estudiar percussió amb Tomoe Nakaji, Mitsuru Nakatani, Yasunori Yamaguchi i Yasuko Miyamoto a la Universitat Femenina Doshisha.

El 2012 va guanyar el primer premi del Concurs de Percussió Juvenil de l'oest del Japó. El 2013 va rebre el premi especial del Concurs Internacional de Kobe. El mateix any va oferir concerts de percussió a Kyoto i Shiga.

Des de 2014 estudia amb el professor Bernhard Wulff, Taijiro Miyazaki i Pascal Pons a la Hochschule für Musik Freiburg (Alemanya), amb una beca de la Fundació Helene Rosenberg. El 2015 va guanyar el Premi Sparda Classic en la categoria de percussió.

Aquest 2016 ha guanyat un premi artístic de la Fundació Heiwado. Fins ara, ha actuat en festivals de música contemporània d'Ucraïna, Suïssa i Alemanya com a solista de percussió i amb el Freiburg Percussion Ensemble. Ha estat convidada a festivals de música a Itàlia i Malàisia.