Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei, en navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info x

Entrades

Sense cues i a qualsevol hora.
Imprimeix-te l'entrada a casa!

Si voleu comprar entrades individuals ho podeu fer mitjançant qualsevol d'aquests sistemes:

DEL 7 DE MAIG AL 20 D'AGOST
Servei tiqueting Web del Festival
Per telèfon trucant al +34 972 761 098

• Fins el 23 de juny, de dilluns a divendres de 10 a 13 h.
• Del 25 de juny al 19 d’agost, en horari normal d’oficina.

DEL 25 DE JUNY AL 20 D’AGOST

Presencialment

Oficines del Festival. De dilluns a dissabte, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. (carrer Onze de Setembre, 2 - Convent Sant Agustí- Torroella de Montgrí).

Auditori Espai Ter. Dilluns, dimecres i divendres d'11 a 13h (C/ Riu Ter, 29).

Oficina de Turisme de l'Estartit. Cada dia de 10 a 14h i de 16 a 20h (Passeig Marítim, s/n - l'Estartit)


Per telèfon
Trucant al +34 972 761 098, en el mateix horari, com a màxim fins una setmana abans del concert. Per confirmar la reserva cal fer el pagament, en el termini de quatre dies per transferència bancària (lliure de despeses per al beneficiari) al següent compte corrent: ES47 1491 0001 2520 8692 9425 de Triodos Bank.

En el lloc on es faci el concert.
Només en efectiu una hora abans de l'inici del concert.

NOTA: La venda de bitllets per internet es tanca mitja hora abans de cada concert o espectacle. Després, es podrà comprar les entrades directament al lloc del concert.

CONDICIONS GENERALS

Canvis i modificacions
- Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí es reserva el dret de modificar el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fes imprescindible.
- Si un artista es veiés impossibilitat d’oferir el seu concert en la data prevista, la direcció del Festival fixarà una data alternativa i si això no fos factible, buscarà una substitució de qualitat igual o superior.
- La cancel·lació d’un concert serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de la part proporcional de l’Abonament o de la localitat.

Devolucions i impagaments
- Un cop formalitzada la compra, en cap cas Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí acceptarà ni anul·lacions ni devolucions.

Horari dels concerts
- Tots els concerts començaran puntualment a les 22h amb excepció dels concerts familiars que començarà a les 19h. No es permetrà l'accés a la sala durant la interpretació d'una obra.